Ref.: 9201
RAFTING LLAVORSÍ - RIALP (14 Km.)
  • Nº pax mín: 1 persona
  • Temps estimat: De 2 a 4 hores
  • Grau de dificultat: Normal
  • Apte per nens: Sí
El tram Llavorsí - Rialp, és el tram que concentra més ràpids de la Noguera Pallaresa.
La primera secció són 4 km. molt tranquils a excepció del ràpid de "La Rentadora" que és el primer ràpid de classe IV i que està justament sota de les nostres instal·lacions.
Després d'aquest aperitiu, ve una zona tranquil·la fins al Km. 5 on comencen els ràpids més llargs de la Noguera Pallaresa, el "Quatre Llarg" és segurament un dels ràpids més llargs i segurs de tots els rius en els quals es fa ràfting comercial, durant 3 km. gaudireu de trens d'onades, d'estrets i rul·los que us faran sentir l'emoció de les aigües braves.
Arribarem així al Pont de Gulleri que és la meitat del recorregut (8 km.) i a partir d'aquí, a gaudir dels ràpids més intensos, com 'La Sirga', 'L'Illa', 'El quatre Espanyol' i així arribarem al pont de Rialp , (km.11) i des d'aquí a Rialp ens portaran al final del nostre recorregut.
Un cop a Rialp, el nostre transport us esperarà per recollir-vos i traslladar-vos de nou al centre d'activitats ROCROI on podreu canviar-vos, prendre una dutxa, i gaudir de la terrassa del nostre bar mentre veieu les fotografies de la vostra baixada.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris