Ref.: 8202
PLATJA TAMARIT (Tarragona) CONDUINT UN COTXE 100% ELÈCTRIC
  • Nº pax mín: 1 persona
  • Temps estimat: De 2 a 4 hores
  • Grau de dificultat: Baixa
  • Apte per nens: No
Llogar un cotxe (biplaça) mai va ser tan divertit i diferent. L'experiència no et deixarà igual, i ben segur que repetiràs.
T'oferim l'oportunitat de conduir un cotxe 100% elèctric i sostenible fins a la Platja Tamarit i els seus entorns. Durant el trajecte, us anirem explicant diverses curiositats pel sistema d'àudio del cotxe.
Tarragona està envoltat de monuments impressionants, platges i una cuina rica que no tenen gens que envejar a cap altra part del Mediterrani. Deixa't enamorar pels seus boscos i l'espai protegit del riu Gaià i de la platja, prop del castell de Tamarit. En aquest tour està inclosa una visita guiada en el "Hort de la Sínia" (durada 1 hora). Aquest espai natural està al costat del riu Gaià, reserva natural, amb una superfície d'una hectàrea d'hortalisses conreades orgànicament i arbres fruiters.
Podràs parar a qualsevol zona blava, verda o carbassa, és gratuït. El cotxe porta un GPS, que fa d'Audio-Guia, disponibles en 7 idiomes (Català, Español, English, Français, Deutsch, Русский, Basc). És imprescindible el carnet de conduir. L'activitat té una duració de tres hores i el preu és de 60€/per vehicle. Grups màx. de 6 persones.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris