Ref.: 6303
PARAPENT: VOL BIPLAÇA LLARG (20 min. a 800 m. d'alçada)
  • Nº pax mín: 1 persona
  • Temps estimat: De 1 a 2 hores
  • Grau de dificultat: Baixa
  • Apte per nens: Sí
Els vols biplaça en parapent consisteixen en volar juntament amb el pilot, utilitzant un arnès especial i un sistema d'ancoratge. El passatger es situa a la cadira davant del pilot, gaudint de l'experiència del vol.
Volar és molt fàcil, qualsevol persona pot realitzar aquesta activitat a partir dels 4 anys, ja que no es necessita cap experiència. El passatger només ha de donar una curta carrera en el moment de l'enlairament, el pilot s'ocupa de la resta.
El vol biplaça llarg, a 800 mts. de desnivell, i d'una durada de 20 min. de vol. Hem de tenir en compte que la durada del temps de vol pot variar en funció de les condicions meteorològiques.
L'horari de l'activitat pot ser modificat o cancel·lat en qualsevol moment si a criteri del pilot les condicions meteorològiques no fossin les adequades per garantir la total seguretat de el vol en el moment previst.
L'activitat inclou material específic, assegurança, transport fins a l'envol i servei de fotografies en vol (15-30 fotos per 15 euros) i gravació de vídeo (20 euros), per a la transferència dels arxius l'usuari ha de portar una targeta SD totalment buida i d'almenys 2GB.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris