Ref.: 4105
DESCENS INTEGRAL DE L'EBRE: de Flix al mar!
  • Nº pax mín: 2 - 4 persones
  • Temps estimat: > 4 hores
  • Grau de dificultat: Alta
  • Apte per nens: Sí
Us proposem una aventura inoblidable: anar en caiac pel riu Ebre i fins al mar durant tres o quatre dies!
Si són 3 dies recomanem les etapes: Móra-Xerta + Xerta- Amposta + Amposta al mar.
Si són 4 dies recomanem les etapes: Flix - Miravet + Miravet -Tortosa + Tortosa- Deltebre + Deltebre- mar.

PAssareu per les poblacions de Móra, Miravet
l'Estret de Barrufemes i altres pobles històrics de la Batalla de l'Ebre durant la Guerra Civil. No us deixeu la càmera de fotos, perquè també gaudireu amb la gran diversitat ecològica de la zona! Tot i que és el tram més llarg, la corrent del riu us ajudarà i no suposarà molt esforç. A Miravet podreu passejar una estona i dinareu a Benifallet.
Xerta a Amposta, passant per Tortosa. És el tram més silenciós: el riu s'eixampla i la tranquil·litat i el silenci creixen. Només quan passeu per Tortosa, on podreu passejar i fer la foto de grup.

REQUERIMENTS: Nivell mig de condició física, apte a qualsevol edat, no cal una destresa especial per fer anar el caiac, ja que se n'aprèn de seguida, només cal saber nedar. Portar: Roba còmoda, lleugera i confortable. Serà útil portar peces que puguin utilitzar-se com a capes, en funció de la temperatura, calçat de recanvi, calçat còmode de sola fina i que es pugui mullar, barret o gorra, ulleres de sol, farmaciola bàsica, protecció solar, repel·lent de mosquits, telèfon mòbil.

No inclou en el preu: Descens acompanyats per guies, restaurants pels àpats, allotjaments, lloc per guardar els caiacs a les nits, vehicle d'assistència per qualsevol incidència, servei de recollida, transport diari de maletes als vostres allotjaments.

Des de Rogles us aconsellarem sobre les etapes a realitzar, en funció del client; tipus de kayak que vulgueu escollir, etc...
I preu 19€/dia en 4 dies i 20 €/dia en 3 dies.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris