Ref.: 4104
DOS DIES D'AVENTURA AMB ALLOTJAMENT (CAIAC + BICICLETA)
  • Nº pax mín: 2 - 4 persones
  • Temps estimat: > 4 hores
  • Grau de dificultat: Alta
  • Apte per nens: Sí
Qui s'atreveix a passar un cap de setmana d'aventura en família? Piragües, bicicletes i un paisatge immillorable; apte per pares i nens!
Primer dia, baixarem en caiac per l'Ebre, de Móra d'Ebre fins a Miravet. Dinarem a Benissanet i després anirem cap a l'Illa de la Pestanya. Veurem el tradicional Pas de Barca de Miravet. Tarda lliure a Miravet on dormirem en una casa rural (amb esmorzar). Segon dia, anirem fins a Horta de Sant Joan per començar una travessa en bicicleta per la Via Verda. El recorregut fa baixada suau i té l'origen en les antigues vies de ferrocarrils que estan en desús des dels anys 60. Per això el camí està ple de túnels, que són un dels atractius de la via (cal dur llanterna). Tindrem bicicletes de qualitat i totalment revisades, i també un picnic per menjar a mig recorregut. És un passeig molt fàcil i apte per tothom, però tot i així podeu decidir on començar i acabar el recorregut segons la vostra condició física. El total de quilòmetres entre Horta de Sant Joan i el darrer poble, Xerta, és de 36 km. Un cop acabada la ruta en bici, un dels monitors ens durà als cotxes. El preu inclou: Allotjament amb esmorzar, ruta guiada en piragua, bicicleta, vehicle d'assistència, assegurança, transport intern, monitors titulats i especialitzats.
Només cal portar: Roba esportiva i calçat que es pugui mullar, una llanterna potent pels túnels de la via verda, aigua, crema solar, ulleres de sol, barret, i roba d'abric segons temporada de l'any. L'activitat està subjecta a la meteorologia i cabals del riu Ebre.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris