Ref.: 2104
Curs Bàsic de Kitesurf (4 dies)
  • Nº pax mín: 1 persona
  • Temps estimat: > 4 hores
  • Grau de dificultat: Normal
  • Apte per nens: No
El curs té una durada de 16 hores, quatre hores diàries.

1r dia (4 hores): Teoria bàsica del kitesurf (finestra de vent i tipus de vents, valoració de riscos de l’entorn, muntatge i parts de l’estel, sistemes de seguretat, marc exclusiu de la legalitat per a la pràctica del kitesurf a Catalunya), Pràctica de pilotatge bàsic amb un estel de tipus “foil” de 2 línies, Exercicis pràctics de pilotatge d’un estel de kitesurf de 4 línies, amb arnès de camals i sobre la platja (aterrar, enlairar-se, recuperar un estel caiguda, mantenir l’estel en un punt, caminar amb l’estel en l’aire, etc ..).
2n dia (4 hores): Preparació de l’estel de forma autònoma i repàs dels últims exercicis del dia anterior, Rellançament d’un estel des de l’aigua, Exercicis de “boddydrag” (laterals, sotavent i recuperació de taula), Col · locació de taula i waterstart.
3r dia i 4t dia (Aquests dies les temporitzacions són adequades a les necessitats de cada alumne): Sistemes d’auto-rescat. Es corregiran possibles errors mentre l’alumne practica de forma autònoma seguint les instruccions del monitor, S’introduiran nous coneixements de navegació segons l’evolució de cada alumne: parar, cenyir, derivar, canvi de sentit, salt bàsic…
Al final del curs es certificarà el nivell de cada alumne amb una llicència de l’organització IKO (International Kiteboarding Organization)

Només hauràs de portar ulleres de sol, protecció solar i beguda per hidratar. Nosaltres posem tot el material necessari.
Preus: Temporada baixa (420€) i temporada alta (480€)
Grups màxims de 4 persones per un instructor.
Tots els nostres cursos inclouen les assegurances obligatòries per a aquest tipus d’activitat, el material de l’últim any i sistemes d’arnès i seguretat òptims per a l’ensenyament del kitesurf. També inclou l’accés a la zona de kitesurf de l’escola Kitecostabrava durant el curs, una zona de 100 metres lineals de platja exclusius per a l’ensenyament del kitesurf.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris