Ref.: 2002
Curs Iniciació al Kitesurf (2 dies)
  • Nº pax mín: 1 persona
  • Temps estimat: > 4 hores
  • Grau de dificultat: Baixa
  • Apte per nens: No
A Kitecostabrava oferim un curs exprés per conèixer tots els conceptes més bàsics; des de com connectar un estel fins com realitzar els moviments per aixecar sobre la taula. Els nostres instructors et guiaran en un procés d’aprenentatge de pas per pas (amb material adaptat per a cada etapa) perquè la teva evolució sigui el més segura possible i així un cop acabat el curs poder seguir practicant amb el teu propi material de manera segura per a tu i pels qui t’envolten.
El curs té una durada de 8 hores (dos dies), només en cas que no hi hagués ningú més al grup, quedant un curs de l’estil “classes privades” la durada es reduiria a 3 hores cada dia.

1r dia (4 hores): Teoria bàsica del kitesurf (finestra de vent i tipus de vents, valoració de riscos de l’entorn, muntatge i parts del kite, sistemes de seguretat, marc exclusiu de la legalitat de la pràctica del kitesurf a Catalunya), Pràctica de pilotatge bàsic d’un kite amb estel tipus “foil” de 2 línies, Exercicis pràctics de pilotatge d’un estel de kitesurf de 4 línies, amb arnès de camals, sobre la platja (aterrar, enlairar-se, recuperar un estel caiguda, mantenir l’estel en un punt, caminar amb l’estel, etc ..) .
2n dia (4 hores): Preparació dels estels de forma autònoma i repàs dels últims exercicis del dia anterior, Rellançament d’un estel des de l’aigua, Exercicis de “boddydrag” (laterals, sotavent i recuperació de taula), Col · locació de taula i waterstart.

Només hauràs de portar ulleres de sol, protecció solar i beguda per hidratar. Nosaltres posem tot el material necessari.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris