Ref.: 8401
BATEIG DE SUBMARINISME AL MAR
  • Nº pax mín: 1 persona
  • Temps estimat: De 2 a 4 hores
  • Grau de dificultat: Normal
  • Apte per nens: Sí
  • Video
Tossasub som un centre oficial PADI resort 5 estrelles.
Discover Scuba Diving (Bateig de mar) és el primer pas abans de realitzar el curs Open Water Diver.
Durant aquest curs s’impartiran les idees fonamentals de la iniciació al busseig i la utilització de l’equip per realitzar la primera immersió; aprendràs a respirar per primera vegada sota l’aigua i experimentaràs la sensació de la ingravidesa. Una experiència fascinant!
Durada del Curs: 3 hores aprox. (en un sol dia).
Un instructor realitzarà una introducció per explicar-te el funcionament de l’equip, com utilitzar-lo, com respirar, com moure’s dins de l’aigua i les senyals de comunicació. A continuació, i desprès d’entregar-te el material necessari per a realitzar la immersió, et traslladaran a la platja per a realitzar el Bateig de Mar sempre sota la supervisió d’un instructor a un màxim de 12 metres de profunditat durant 40-45 minuts aproximadament. Després d’haver gaudit de tota una experiència difícil d’oblidar, et tornaran al centre per poder dutxar-te i canviar-te còmodament.
REQUISITS:
No tenir problemes de cor, ni d’aparell respiratori, ni d’oïdes ni estar embarassada. No volar mínim en 12 hores. Edat mínima 8 anys amb l’autorització paterna o del tutor.
INCLÒS:
Tot el material i assegurança de busseig i responsabilitat civil durant la realització de l’activitat.
MATERIAL RECOMANAT:
Banyador, tovallola i xancles.
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris