Ref.: 4103
RUTA EN CAIAC PEL MEANDRE DEL RIU EBRE
  • Nº pax mín: 2 persones
  • Temps estimat: De 2 a 4 hores
  • Grau de dificultat: Baixa
  • Apte per nens: Sí
Navegarem pel meandre de Flix; un tram de menys de 5 km amb aigües tranquil·les, ideal per un passeig amb piragua en família! L'aigua està parada, és com un llac i l'excursió consisteix en remuntar el riu en caiac. Els nens d'edats entre els 4 i 12 anys gaudiran moltíssim doncs fins i tot es poden banyar. La durada de l'activitat dependrà de vosaltres, doncs aneu al vostre ritme i us podeu parar. Caldrà que porteu: Aigua (ampolla individual), calçat que es pugui mullar, roba de recanvi i tovallola, crema solar, ulleres de sol, barret, i roba d'abric si és època de fred.
A la vora del riu, i al llarg del meandre, hi ha molts elements històrics interessants que veureu, apart dels naturals (els antics passos de barca, el Castell Nou des del riu, una antiga pedrera, l’assentament ibèric del Castellons i el clàssic pas de barca de Flix, entre d'altres). I acabat el recorregut a l’embarcador del club nàutic, podeu fer una visita a la població, visitar l’església, comprar bon oli d’oliva, vi del sindicat, etc.
OBSERVACIONS Els nens menors de 7 anys tenen l'excursió gratuïta. Hi ha caiacs triples, quàdruples, individuals i dobles. L'activitat està subjecta a la meteorologia i cabals del riu Ebre.

TORNAR
Comentaris / Valoracions
No hi ha comentaris